TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 150 lei                                    Contactati-ne pentru comenzi personalizate  !

Bun venit, Autentificare         Inregistreaza-te
 
vita juwel
nici un produs in cos

Beneficiile Vita Juwel

Adaugata Luni , 23 Iulie 2012, 15:19:32

 

Totul in jurul nostru se misca cu o viteza atat de mare incat nu mai avem timp sa ne gandim la noi, la sanatatea noastra de multe ori si la lucrurile pe care am putea sa le facem pentru aceasta. Falsificam tot mai multe lucruri pentru a le putea avea cat mai repede, in cantitati cat mai mari. Suntem foarte nemultumiti atunci cand ne dorim ceva foarte repede si nu putem sa il avem, datorita unor impedimente. Insa efectele naturii asupra vietii noastre nu le putem falsifica. Natura este singura care inca poate sa ne faca bine, daca mai avem si putina grija de ea.

Acum este momentul sa ne intoarcem la natura si sa imbratisam efectele de echilibru ale mineralelor pe care F2O ni le ofera ca sa putem sa avem grija si de sanatatea noastra, nu doar de posesiile noastre materiale. Scoase din adancurile calde si misterioase ale pamantului, acestea aduna in interiorul lor taria si constanta muntilor, dar, in  acelasi timp, si rafinamentul si frumusetea subtila a naturii.

Cum putem aduce efectele naturii in viata noastra

Mineralele si pietrele pretioase si semipretioase contribuie foarte mult la readucerea echilibrului in viata si caminele noastre. Michael Gienger a dorit sa se foloseasca de proprietatile benefice ale acestor minerale pentru ca fiecare dintre noi sa se bucure de avantajele pe care le pot da, intr-un mod absolut unic.

S-a descoperit ca apa, simpla apa pe care o consumam zilnic, are proprietati de memorie informationala. Aceasta este capabila de a asimila vibratiile solului si informatia energetica din mediul inconjurator. Dupa ce este tratata si “imbunatatita” de catre statiile de epurare, aceasta isi pierde, odata cu impuritatile, si proprietatile benefice, devenind apa potabila. Pentru a ii readuce acele proprietati benefice, mineralele de la care ea capta vibratiile sunt extrase din sol si aduse in fata noastra sub forma unor cristale si pietre pretioase.

Conceptul VitaJuwel combina vibratiile acestor minerale in interiorul unei fiole, care poate oferi igiena de care este nevoie in acest caz. Aceste fiole, in momentul in care sunt folosite pentru agitarea apei si sunt lasate in interiorul acesteia un timp de 7 minute, transfera apei vibratiile de care s-a lipsit in tot acest timp si o imbogateste, transformand-o in asa-numita “apa pretioasa”. Aceasta contribuie direct la starea noastra de bine in diferite moduri, in functie de combinatiile de minerale din interiorul fiolei folosite.

 

 


Spune-ti parerea

Despre tine

Nume

Adresa e-mail*

Despre produs

Titlu review


Produse Recomandate

Cercei malachit 150,00 Ron
Donut sodalit 19,00 Ron