TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 150 lei                                    Contactati-ne pentru comenzi personalizate  !

Bun venit, Autentificare         Inregistreaza-te
 
vita juwel
nici un produs in cos

Despre noi

   Intr-o lume falsificata de inlocuitori, aparente, situatii provizorii, F2O va propune alternativa naturalului, originalitatii si a permanentei valorilor.

  Scoase din straturile calde si misterioase ale pamantului, purtand in ele taria si constanta muntilor, rafinametul si frumusetea subtila a naturii, lumina  multiplu filtrata, mineralele F2O pot readuce la viata, casele, trupul si sufletul fiecaruia, caldura nuantelor si texturilor, racoarea spirituala a transparentelor, calmul, echilibrul, energia sentimentelor care imbogatesc.

   Pietrele pretioase si semipretioase, cu forme si culori din cele mai variate, va indeamna la regasirea armoniei, a legaturii cu esentele,cu vibratiile energetice pozitive si nu in ultimul rand prin posibilitatea infinitelor combinatii va invita la eleganta si rasfat creativ.

   Dupa o experienta de peste 20 de ani in domeniul mineralogic echipa F2O va ofera un maxim de profesionalism, produse de cea mai inalta calitate.

  Nu uitati la comanda  produsele se pot personaliza ! Contactati-ne!