TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 150 lei                                    Contactati-ne pentru comenzi personalizate  !

Bun venit, Autentificare         Inregistreaza-te
 
vita juwel
nici un produs in cos

PREHNIT

Prehnitul este un hidrosilicat de aluminiu si calciu. Numele provine de la numele descoperitorului acestui mineral H. Von Prehn in 1774, la Capul Bunei Sperante in Africa.

Culoare : alb, cenusiu, slab verzui, verde-cenusiu, galben-verzui sau chiar incolor;

Duritate : 6 - 6,5;

Formula chimica : Ca2Al2[(Si3O10)(HO)2];

Provenienta : Africa de Sud, Australia, China, Scotia, SUA, Italia, Romania;

Efecte :

   Prehnitul protejeaza si intareste forta vitala (este benefic in anemii); eleveaza nivelul de vibratie, dinamizand centrii de forta superiori; favorizeaza cunoasterea interioara, aptitudinea de a sonda domeniile subtile si de a cunoaste realitatea imperceptibila pentru simturile obisnuite; confera darul premonitiei.

   Bun pentru diagnosticare, de purtat si de terapeuti/medici, cat si de pacienti atunci cand merg la medic.

   Amplifica, stimuleaza, sprijina, faciliteaza cunoasterea interioara, intuitia, introspectia, capacitatea de a simti dincolo de simturile normale, claritatea mintii, linistea sufleteasca, contactul cu divinitatea, pacea, vindecarea, armonia cu natura, acceptarea, compasiunea, iertarea, increderea in oameni, in univers, in destin, in divinitate, arata calea spre o buna dezvoltare spirituala.

   Benefic in anemii, guta, probleme ale sangelui, bun pentru rinichi, vezica urinara, plamani, timus, protejeaza forta vitala, rol benefic in eliminarea toxinelor, stimularea metabolismului, regenerarea organismului, in cancer malign, oprind, pe cat posibil, dezvoltarea cancerului.