TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 150 lei                                    Contactati-ne pentru comenzi personalizate  !

Bun venit, Autentificare         Inregistreaza-te
 
vita juwel
nici un produs in cos

LARIMAR

Larimarul este o varietate albastrie de pectolit. Numele de "Larimar" provine din combinatia a doua cuvinte: “Larissa” - numele fiicei celui care a descoperit piatra ,si “Mar” - numele spaniol pentru mare.

Culoare : nuante diverse intrepatrunse de la alb pana la bleu intens.

Duritate : 4,5 - 5;

Formula chimica : NaCa2Si3O8(OH);

Provenienta : Republica Dominicana, SUA, Canada, Scotia, India;

Efecte :

   Larimarul este  util intr-o mulțime de boli si probleme psihice. Este grozav pentru proaspetele mame , atat in ​​timpul sarcinii cat si dupa. Ajuta la vindecarea depresiei, la combaterea si atenuarea tensiunilor si stresului, prin care trec unii dintre proaspetii parinti. Aceasta piatra ajuta barbatii si femeile pentru a intra in contact cu natura lor feminina latenta si ii ajuta sa devina mai receptivi si intuitivi.

   Larimarul ajuta la reglarea tensiunii arteriale și a problemelor conexe. De asemenea, funcționeaza bine in tratarea problemelor care sunt cauzate de prezența elementului foc in exces in organism cum ar fi infectia, inflamatia si febra. Ajuta la calmarea pielii dupa arsuri solare. Larimarul ajuta persoanele care sufera de  raceli cronice, formarea de mucus excesiv, gripa si dureri de gat . 

   Emotional aceasta piatra ajuta la curatarea si epurarea tuturor blocajelor emotionale din organism si eliminarea tuturor resturilor emotionale din trecut. Persoanele cu probleme emotionale cum ar fi fobiile, boli legate de stres, atacuri de panica, frica sau furie excesiva pot beneficia de efectele curative ale acestei pietre.

   Larimarul ajuta la relaxarea mintii, corpului si spiritului. El ne ajuta sa reprimam emotiile incomode care provoaca doar stres. Larimarul protejeaza pe cei care au legatura directa cu apa : inotatori, marinari. Confera dragoste, pace, calm, simt artistic; stimuleaza comunicarea, capacitatea de exprimare, spiritul practic, gandirea constructiva; favorizeaza vindecarea si auto-vindecarea.