TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 150 lei                                    Contactati-ne pentru comenzi personalizate  !

Bun venit, Autentificare         Inregistreaza-te
 
vita juwel
nici un produs in cos

JASP DALMATIAN

Jaspul este o varietate de calcedonie opaca. In antichitate era una din cele mai raspandite si apreciate pietre, tocmai de aceea poarta si numele de MAMA TUTUROR PIETRELOR.

Pentru evrei are o semnificatie deosebita, acestia considerand ca este una din pietrele de temelie ale Ierusalimului. Se credea ca trimite energiile negative inapoi la sursa care le-a declansat (a fost astfel folosit intens pentru intoarcerea farmecelor) si protejeaza impotriva muscaturilor de sarpe si paianjen.

Culoare : jaspul dalmatian are fond alb murdar spre crem cu pete maro si negre, este o piatra jucausa care iti inspira blana cateilor cu acest nume.

Punctele maro pe fond crem te amuza, te bine dispun si sigur vor atrage atentia asupra ta !

Duritate : 7;

Formula chimica : SiO2;

Provenienta : Mexic;

Efecte :

    Jaspul dalmatian protejeaza impotriva energiilor negative, fiind una din cele mai puternice pietre protectoare impotriva : pericolelor, energiilor, spiritelor, atacurilor negative; vrajilor si blestemelor; farmecelor si gandurilor negative, protejeaza starea de sanatate si protejeaza impotriva orbirii.

    Pietrele maro aduc profunzime si autocontrol, cresc respectul de sine.
    Scade stresul, alunga depresia, nervozitatea si supararea, dezechilibrele, negativitatea din jur si egocentrismul.
    Confera bucurie si optimism, echilibru, protectie, incredere, intelegere, curaj, buna intelegere intre persoanele de acelasi sex, progres, frumusete,  noroc la bani. Stabilizeaza si purifica aura, ridica moralul. Atrage asupra purtatorului ceea ce are el nevoie mai mult (dar nu neaparat si ceea ce isi doreste mai mult).
    Bun pentru cei care au nevoie de o mai buna organizare. Aduce succes in afaceri, ajuta la dezvoltarea si extinderea proiectelor si afacerilor personale.
    Localizeaza obiecte sau oamenii pierduti (prin meditatie asupra jaspului), arata fata luminoasa a lucrurilor, pune in legatura cu vietile anterioare.