TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 150 lei                                    Contactati-ne pentru comenzi personalizate  !

Bun venit, Autentificare         Inregistreaza-te
 
vita juwel
nici un produs in cos

MOOKAIT

Jasp Mookait -  este un mineral, o varietate de cuart cu structura microcristalina care apartine clasei oxizi. Numele provine de la primul loc unde a fost gasit, o regiune numita Mooka in Australia. In limba aborigenilor Mook inseamna "ape curgatoare".

Culoare : contine o combinatie superba de culori calde : maro, bej, galben; prezinta 2-3 culori intrepatrunse, formand zone de diverse nuante;

Duritate : 6,5 - 7;

Formula chimica : SiO2 cu impuritati;

Provenienta : Australia; Romania;

Efecte :

   Mookait-ul este un cristal apreciat inca din antichitate in Asia si in Australia unde era denumit "sangele pamantului". Este un cristal care protejeaza impotriva influentelor externe, avand un rol de revigorare a pielii, organelor si nervilor. Regleaza nivelul de caldura al corpului si previne insolatia. Simptome precum tremuratul, transpiratia abundenta si senzatiile de frig, teama si panica pot fi ameliorate intr-un timp foarte scurt. Mookaitul elimina de asemenea energiile negative acumulate in corp, fiind una din cele mai puternice pietre protectoare impotriva : pericolelor, energiilor, spiritelor, atacurilor negative; vrajilor si blestemelor, farmecelor si gandurilor negative.

   Mookaitul stabileste un echilibru intre experientele interioare si cele exterioare. Induce dorinta de noi experiente, dar si abordarea calma a aestora. Incurajeaza versatilitatea. Pune in evidenta toate posibilitatile si ajuta la alegerea celei mai bune. Piatra fizic stabilizanta, fortifica sistemul imunitar, vindeca ranile si purifica sangele.

   Pe langa nuantele foarte dulci ca de zahar ars, Mookaitul deschide apetitul spre nou, spre schimbare si experiente inedite, ofera o mai buna capacitate de adaptare in orice situatii. Ofera alternative, oportunitati si ajuta individul sa gaseasca cele mai bune cai de evolutie in diverse imprejurari. Inspira calm si stabilitate in fata oricarei provocari.

   Mookaitul aduce succes in afaceri, noroc la bani; confera bucurie si optimism, echilibru, protectie, incredere, intelegere, curaj, buna intelegere intre persoanele de acelasi sex. Amplifica activitatea cerebrala, ajuta la mentinerea unei atitudini pozitive si optimiste,  faciliteaza creativitatea in plan vizual, recomandabil pictorilor. Scade si opreste stresul, depresia, nervozitatea si supararea. Mookaitul este foarte bun pentru cei care au nevoie de o mai buna organizare si este foarte bun pentru gravide.

   Mookaitul ajuta al prevenirea efectelor imbatranirii, la concentrarea asupra actualitatii, amplificand ideea de "aici si acum; imbunatateste destinul; arata fata luminoasa a lucrurilor; atrage asupra purtatorului ceea ce are el nevoie mai mult (dar nu neaparat si ceea ce isi doreste mai mult); stabilizeaza si purifica aura; dinamizeaza, stimuleaza si ridica moralul; este un stimulent pe timpul spitalizarilor mai lungi; buna pentru copii care intra intr-un mediu nou, pentru a se adapta mai usor: scoala, gradinita, casa noua. A se purta in perioada de mari mutari, renovari, reconstructii de case, schimbare de domiciliu sau de job, emigrare etc.