TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 150 lei                                    Contactati-ne pentru comenzi personalizate  !

Bun venit, Autentificare         Inregistreaza-te
 
vita juwel
nici un produs in cos

SERAPHINIT

Seraphinitul (clinoclor) se spune ca este "piatra de iluminare spirituala", excelenta pentru autovindecare dar si in procesul de vindecare a celor din jur.

"Venele" sale parca mistice ii dau o stralucire aparte, seducatoare in lumina, fiind  uneori prezentat ca o pana de aripa in zbor... Cuvantul "Seraph" in ebraica se refera la fiinte cu aripi angelice (ingeri de cel mai inalt ordin) in serviciul lui Dumnezeu, poate de aceea este considerat si "piatra ingerilor". Este mentionata astfel datorita energiei sale inalte si relatiei cu ingerii.

Culoare : verde inchis strabatuta de vinisoare argintii;

Duritate : 2 - 2,5;

Formula chimica : (H8Mg5Al2Si3O18);

Provenienta : din mina "Korshunovskaia", care este situata nu departe de Lacul Baikal in Siberia de Est, Rusia; SUA, Spania, Suedia, Turcia, Italia;

Efecte :

   Serafinitul este un cristal foarte important in vindecarea fizica si emotionala. Este cristalul care aduce Lumina Divina in fiinta noastra si odata cu ea vindecarea spirituala. Se spune ca orice vindecator, medic sau nu, ar trebui sa poarte serafinit.

   Permite conectarea angelica si deschide chakra coroana si chakra transpersonala. Favorizeaza viata plecand de la inima si are un efect purificator moderat pentru chakra inimii, inducand iubirea. Penele sale permit accesul la o vibratie spirituala inalta. Excelent pentru calatoriile extracorporale, protejeaza corpul fizic in timpul absentei proprietarului sau. Contribuie la trecerea in revista a etapelor sucesive ale vietii si la identificarea schimbarilor necesare pentru obtinerea pacii si a implinirii.

   Elimina tensiunea musculara care ajunge pana la gat. Util pentru a trata racelile.

   Favorizeaza pierderea in greutate. Este benefic pentru intuitie si constientizare psihica.

   Este o piatra purificatoare care ajuta persoanele sa-si gaseasca scopul propriu cel mai inalt si vointa. Bun pentru nervi, celulele creierului, purificarea sangelui si a organelor (rinichi, ficat), eliminarea toxinelor.