TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 150 lei                                    Contactati-ne pentru comenzi personalizate  !

Bun venit, Autentificare         Inregistreaza-te
 
vita juwel
nici un produs in cos

LABRADORIT

Labradoritul  numit si "spectrolit" este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Numele provine de la  locul unde a fost descoperit prima data si anume Peninsula Labrador din Canada. Este o piatra misterioasa care aminteste de luminile nordului; labradoritul de cea mai buna calitate se gaseste in Finlanda.

Culoare : de obicei cenusiu, gri, prezinta cateodata irizatii (joc de culori) albastre, verzui, galbene, rosii, datorate unor fenomene de reflexie si refractie speciala.Labradoritul are o proprietate unica de a-si modifica culoarea din albastru in verde sau auriu in lumina puternica, sau in gri sau verde inchis in lumina pala.

La prima vedere, e banal si tern, dar cand il iei in mana si il privesti din diverse unghiuri, ii descoperi imediat magia. Te captiveaza prin stralucirile ascunse din structura cristalului, deoarece, printre tonuri de gri monoton, descoperi un adevarat univers sidefat. Acesta e farmecul Labradoritului: stralucirile galben-albastrii in functie de unghiul in care privesti, fiind o reala placere sa te joci cu piatra, ca si cu un caleidoscop ce iti prezinta mereu alte imagini superbe!

Duritate : 6;

Formula chimica : (Ca,Na),Al(Si,Al03O8;

Provenienta : Finlanda, Madagascar, Canada, Ucraina, SUA;

Efecte :

   In antichitate se credea ca intareste inima, era folosit pentru tratarea bolilor genitale si afectiunilor gatului.

   Labradoritul este o bariera impotriva energiilor negative, actioneaza ca un magnet respingand tot ce este nefast si care va afecteaza viata. Alunga temerile si nesiguranta, intarind increderea de sine. Este excelent in tratarea problemelor oculare, alunga stresul, regleaza metabolismul, vindeca racelile, atenueaza durerile menstruale si scade presiunea arteriala.

   Are un foarte puternic rol protector asupra purtatorului din toate punctele de vedere, protejeaza aura, energia.

   Amplifica si stimuleaza intuitia, imaginatia, calitatile psihice, activitatea cerebrala, originalitatea, spiritul inovator, rezistenta de a lucra pe termen lung fara extenuare, credinta si increderea.

   Reduce si scade anxietatea, teama, stresul, balastul emotional, amintirile neplacute, dezamagirile, iluziile. Ajuta la iluminare, la concentrare asupra unui obiectiv, la acceptarea propriului destin, purificarea aurei, intelegerea mesajelor inconstientului, este bun pentru procesul de intelegere a viselor, bun pentru psihologi, psihanalisti in descoperirea lucrurilor importante chiar si in cele mai banale situatii.

   Labradoritul este recomandat celor care trec prin puternice tensiuni si frustrari si celor care nu au relatii armonioase cu cei din jur. Aduce noroc, bucurie si bunatate, deschide cel de-al treilea ochi si este un bun liant relational.