TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 150 lei                                    Contactati-ne pentru comenzi personalizate  !

Bun venit, Autentificare         Inregistreaza-te
 
vita juwel
nici un produs in cos

AMAZONIT

Amazonitul este o varietate verde de feldspat.

Culoare : verde inchis, verde-albastrui;

Duritate : 6 - 6,5;

Formula chimica : KAl[Si3O8];

Provenienta : Madagascar, Canada, SUA, Brazilia, India, Rusia;

Efecte :

   Amazonitul desprinde individul de rigiditatea sabloanelor, il descongestioneaza de principii si reguli si il relaxeaza ajutandu-l sa-si recapete naturaletea. Este util pentru cel inversunat, caruia mania si incrancenarea ii limiteaza gandirea si perspectiva, nemailasandu-l sa vada dincolo de altceva decat cercul lui restrans de idei preformate. Ii destinde incordarea, il ajuta sa dea drumul prejudecatilor asupra carora mintea i se crispeaza si ii deschide perspective largi. cristalul este util si pentru cel sfarsit si deznadajduit - il ajuta sa se regaseasca, sa-si recapete puterea si stapanirea de sine, sa lupte si sa razbeasca.Tuturor le insufla din nou bucuria vietii, deschiderea catre nou, dorinta de a se avanta in necuprins, cu elanul si spontaneitatea unor copii, zburdand dezinvolt prin prospetimea primaverii.

   Scufunda constiinta in linistea verde a pacii din adancuri, aparent rece si infricosatoare, dar datatoare de vitalitate. O trezeste stropind-o cu boarea racoroasa a sperantei si o fereste de soarele torid al grijilor si problemelor la umbra binevoitoare si reconfortanta a increderii. Omul trebuie doar sa fie. Abstras din ghemul problemelor curente si totusi in miezul lor, le priveste, calm, cum se descalcesc de la sine in magia inteligentei universale.

   Amazonitul armonizeaza, cu blandete, planul afectiv si cel intuitiv. Echilibreaza polar (yin/yang), insufla coerenta corpurilor subtile si aliniaza centrii de forta intr-o structura coordonata. Individul isi regaseste punctul de sprijin si dobandeste, prin iubire, intuitia care sa-l calauzeasca si forta care sa-l sustina. Se ridica deasupra framantarilor si a durerilor prin intelepciunea compasiunii si a intelegerii, rezistand increzator in puterea ce izvoraste din forul sau launtric. Percepe totalitatea intr-o cuprindere sintetica si integreaza manifestarea intr-o unica imbratisare a inimii.

  Cristalul aduce noroc, crescandu-i sansele de reusita oricui se avanta intr-o actiune riscanta. In particular, aduce succes financiar, mai ales cand este vorba de un gest hazardat : jocuri de noroc, speculatii bursiere, afaceri indraznete, investitii in domenii inovatoare, in metode revolutionare etc. Are o actiune benefica asupra creierului, stimuland activitatea cerebrala si facilitand transmiterea sinaptica. Este recomandat in timpul sarcinii.