TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 150 lei                                    Contactati-ne pentru comenzi personalizate  !

Bun venit, Autentificare         Inregistreaza-te
 
vita juwel
nici un produs in cos
Adresa de e-mail si /sau telefon eronate.
Functia mail nu este activata pe server!
Comanda ta a fost trimisa.
Telefon*
E-mail*

 

Dozator de apa - SET

  • Cod: 02ACGF5LSET
 
299,95 Eur TVA inclus
Nu este in stoc
Comenzi telefonice:
0744.594.636
 

Multe hoteluri, restaurante si spa-uri si-au descoperit dragostea pentru VitaJuwel. Indiferent ca te-ai afla pe o plaja in Maldive,in ambianta orientala a Dubaiului sau in centrul New York-ului, apa "pretioasa" VitaJuwel este acum servita in cele mai frumoase locuri din lume.Pretutindeni putem gasi conceptul wellness al VitaJuwel.

Pentru a putea oferi apa "pretioasa" la micul dejun in spatii wellness si spa,VitaJuwel a creat conceptul GranFontana constand dintr-un dozator de apa care permite invitatilor,oaspetilor sa se serveasca cu apa"pretioasa"prin intermediul unui robinet. Pentru acest motiv Gran VitaJuwel Fontana este extrem de popular si in salile de asteptare al medicilor si practicienilor de sanatate.

VitaJuwel GranFontana se livreaza ca un set, constand dintr-un dozator de apa (cu o capacitate de 5 litri),un capac potrivit,o fiola cu pietre semipretioase si un suport  din sticla mata. Fiola este in  prezent disponibila doar in varianta Wellness- Compozitia de baza (ametist,cuart roz,cristal de stanca).

Nume

Adresa e-mail*

Nota produs*


Cod securitate*

Din aceeasi categorie